HTML

Happy Pack Reklámajándék

Happy Pack - Ajándék, reklám ajándék, ajándék ötlet, reklámajándék, nászajándék, szülinapi ajándék, egyedi ajándék, ajándék férfiaknak, ajándék nagyker, gravírozás www.happypack.hu

Friss topikok

  • thepret: uh, kaffa cuccok! (2011.05.31. 23:02) nyár

Ajándékok és más

2011.01.25. 07:34 Happypack reklámajándék

Ön szerint mire van szüksége leginkább a mai üzleti környezetben vállalkozásának?

A válasz bár kézenfekvő, mégis sokan elfeledkeznek arról, hogy egyetlen cég sem boldogul kapcsolatok nélkül. Lehet több tucatnyi vásárlója, akik időről időre megtalálják, az bizonyos, hogy a legjobb vásárló az, aki vissza is talál Önhöz. Ehhez nem elég, ha csak kiszolgálja ügyfelét.

Gondolt arra, hogy hányan vásároltak volna még jó párszor, csak azért, mert egy apró figyelmességgel meglepi?  Ne szalasszon el több alkalmat, ajándékozzon minél több alkalommal.

 

Szeretné, ha a legjobb áron, minőségi szolgáltatás nyújtása mellett, minden felmerülő igényét megoldaná valaki ebben a tekintetben?  Jó helyen jár, válasszon minket, mert a  Happy Pack Kft. immár 10 éve azon dolgozik, hogy Önnek minél kevesebb stresszt, fáradtságot okozzon az ajándékozáshoz fűződő ügyintézés.

Szakmai tapasztalatainkkal és kreatív munkatársainkkal szinte nem tud olyan egyedi ötletet megfogalmazni, amit mi rövid határidővel, a lehető legjobb áron meg ne oldanánk. Az Ön ötlete számunkra olyan kihívás, melynek mi bizonyosan megfelelünk!

Mindez hozzájárult ahhoz, hogy partnercégeink döntő többsége évek óta kitart mellettünk, és megbízik szaktudásunkban.

Ügyfeleink a hagyományos katalógusunkban több ezer termék  közül választhatnak. Folyamatosan bővülő kínálatunkban a specifikus megoldások specikikus megoldások  mellett megtalálja a leginkább kedvelt kategóriákat is. Legyen szó, utazásról nyári kikapcsolódásról, otthona  díszítéséről vagy divatról  , nálunk megvan, amit keres.

Hagyományos technológiák mellett, már a jövő megoldásait is kínáljuk. Próbálja ki a Nanopad–ot, mely bámulatos képességei révén új megoldással kápráztatja el egy olyan probléma esetén is, amikor nem tudja hová rakja GPS-ét vagy mobiltelefonját autójában.

Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy egyre több környezetbarát vagy újrahasznosított ajándéktárgyat is kínálunk, hisz a földünk kincs, amit meg kell védenünk.

 Legyen szó irodaszerről, vagy a mindennapi bevásárlásról gondolkodjon környezet tudatosan. Annak ellenére, hogy nálunk olcsón juthat hozzá az Önnek tetsző dolgokhoz, mégis jó minőségű termékekre számíthat, kimagasló szolgáltatás nyújtása mellett. 

 Jelentős raktárkészlettel és emblémázási kapacitással rendelkezünk, így akár az sem okoz gondot, ha 3-4 nap alatt kell több 100, netán 1000-es tételben emblémázva leszállítani a megrendelt termékeket, legyen az egy hímzett baseball sapka, vagy emblémázott névjegykártyatartó. Ráadásul mindezt úgy, hogy ez az időtényező semmi féle plusz költséget nem jelent Önnek. Rendeljen akár tollat, esernyőt, vagy kulcstartót, nálunk se a szitázás, se a tamponnyomás, de még a gravírozás sem jelent gondot.

 

Szeretné meglepni párját egy szép nyakkendővel vagy selyemkendővel? Nézzen be hozzánk hisz trendi kiegészítők egész sora várja.

 Akkor is látogasson meg, ha ruházati terméket keres, hiszen több fajta pulóver és kabát mellett, sálaink és kesztyűink közt bizonyosan talál olyat, amit szívesen hordana.

 Hirtelen utaznia kell, de nem költene több tízezer forintot bőröndre? A megoldást nálunk megtalálja, csak billentyűzze be a keresőnkbe gurulós táska vagy sporttáska szavakat, és néhány ezer forintért több típus közül válogathat.  

 természetesen kínálatunkban olyan örök céges ajándéktárgyak is megtalálhatóak, mint a számológép, egérpad , vagy asztali óra .

A számítógép használok is minden kiegészítőt megtalálnak, legyen az akár egy egyedi USB , vagy csak pár száz forintos optikai egér.

 

A gyerekjátékok gyerekjátékok mellett a felnőttekre is gondoltunk, hisz a játék soha nem lehet korfüggő.

 

Nyomdaipari termékeink között a szórólaptól kezdve, az egyedi naptárakig minden megtalálható.

 Bizonytalan abban, hogyan emblémáztassa az épp kiszemelt bögrét, órát, netalán konyhai eszközt?

Nem tudja eldönteni, milyen bort vagy ehhez kapcsolódó bortartót, esetleg desszertet adjon üzletfeleinek?

Szeretné megjutalmazni  kollégáit?  

 Hívja  bátran munkatársainkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

 Igény esetén díjmentes mintákat, megkóstolható italokat is biztosítunk céges ügyfeleinknek.

 Ha, jó áron szeretne cégemblémás cukorkát, szaloncukrot vásárolni, forduljon hozzánk bizalommal, hisz nem hiába választanak minket annyian.

 

Egyedi ötlete alapján készítünk ajándékkosarakat, vagy minden finomsággal megtöltött ajándékdobozokat.

 

A promóciós piacon szinte egyedüliként pártoljuk a művészetet is.

Alkotóink között idehaza, valamint külföldön ismert, illetve feltörekvő művészek szerepelnek.

Mindannyian tudjuk, hogy egy szép festmény, az esztétikán túl, kézzelfogható értéket is képvisel. Vannak akik, befektetésként tekintenek egy alkotásra, számukra is nyújtunk különleges lehetőségeket.

 Speciális kedvezményrendszerünk miatt, Önnek nem kell több milliós tételben vásárolnia ahhoz, hogy nagy összeget takarítson meg. Mindenkinek kínálunk megoldást, akár telefonon vagy személyes konzultációval.

 Kövesse a www.happypack.hu oldalon folyamatos akcióinkat, innovációs ötleteinket, amivel kiemelkedhet más cégek szürke ajándéközönéből, hisz ajándékot úgy érdemes adni, hogy a megajándékozott valóban használja azt.

 A 2011-es évben olyan újfajta irányvonalat akarunk bevezetni, amivel eddig el nem ért piaci szegmensekhez is eljuthat.

 Nálunk minden vevő fontos, amit Ön szeretne, az számunkra mindenáron megoldandó feladat!

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://happypack.blog.hu/api/trackback/id/tr932611537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása